Informació local

Notable davallada del risc de rebrot en les últimes setmanes

Una setmana més el risc de rebrot a Barberà del Vallès experimenta un descens, tot i que segueix en un llindar alt, ja que se situa en els 122 punts, 45 menys que fa set dies. Per una altra banda, tot i aquesta disminució, segons les dades del Departament de Salut d’aquest dimarts, 7 de setembre, ha augmentat la taxa de la velocitat de reproducció i se situa en l’1, quan la setmana anterior era de 0,91.

Respecte al nombre de persones contagiades, el ritme s’ha alentit i en una setmana Barberà del Vallès ha sumat 15 nous positius, assolint una xifra total des de l’inici de la pandèmia de 3.668 persones contagiades. A més continua registrant-se una persona ingressada en un centre hospitalari a causa del virus.

També es manté el nombre de defuncions en les 102 que ja es registraven fa set dies.

Pel que fa al nombre de persones vacunades, a Barberà del Vallès ja es registren 25.145 a les quals se’ls hi ha administrat la primera dosi, 311 més respecte a fa set dies; 22.203 ja tenen la segona, 884 en la darrera setmana, i 23.933 ja comptem amb la pauta completa, un augment de 806 des del passat dimarts 31 d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.