Informació local

Regidor d’Educació: “Comencem amb menys incerteses que l’any passat”

Aquest dilluns dia 13 de setembre, ha arrencat el curs escolar per a 4.352 alumnes de la nostra ciutat, amb l’objectiu principal de garantir la presencialitat a les aules, però sense renunciar a la seguretat de l’alumnat i del personal docent i no docent dels centres educatius.

Per aquest motiu, el magazín “de ben a prop” ha començat la seva nova temporada convidant al regidor d’Educació, primera infància, família i formació continuada, de Barberà del Vallès, en Daniel González Cabrera.

González ha reconegut que aquest curs s’ha començat “amb menys incerteses que l’any passat i amb un any d’aprenentatge” cosa que suposa una experiència que els permet iniciar el curs “amb més tranquil·litat”.

D’altra banda, el regidor ha reconegut que el curs s’ha iniciat “sense cap incidència”, tenint en compte que enguany s’han fet dues obres importants: la primera, la millora de la climatització de l’Institut Escola Can Llobet amb el canvi de 330 finestres i les portes d’accès. I la segona, l’adequació de la cuina de Can Serra, on encara s’han de fer les darreres proves, però aquesta setmana es donarà per enllestida.

Si voleu conèixer amb més detall tot sobre el nou curs, podeu escoltar l’entrevista sencera amb el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, podeu fer-ho a continuació: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *