Informació local

Muñoz: “Volem que la població barberenca gaudeixi del teatre a un preu assequible”

El pròxim 25 de setembre arrenca a la nostra ciutat,  la nova temporada del Teatre Municipal Cooperativa i ho fa amb el monòleg “Tinder Sorpresa”, protagonitzat per l’Andreu Casanova. Durant aquesta temporada, que s’allargarà fins al 28 de novembre, s’han programat espectacles per a tots els gustos i per a totes les edats.

Aquest dijous, el magazín “de ben a prop” ha convidat al regidor de Cultura, Joan Muñoz, per parlar d’aquest inici de temporada. Muñoz ja ha avançat que pel que fa a la manera d’anar al teatre hi haurà pocs canvis “encara és necessari posar-se gel hidroalcohòlic a l’entrada i utilitzar la mascareta” però gràcies a l’ampliació de l’aforament, ara “els grups bombolla podran asseure’s junts”.

D’altra banda, el regidor ha reconegut que el que busquen des de l’Ajuntament, és que la població de Barberà, sigui quina sigui la seva edat, “pugui gaudir del teatre, a la ciutat i a uns preus assequibles”. De fet, enguany els espectacles -entre els que hi ha teatre familiar, música, dansa, espectacles per a primera infància, drama o comèdia- tindran uns preus d’entre 4 i 10€.

Si voleu saber tots els detalls d’aquesta nova temporada amb més detall, podeu escoltar l’entrevista sencera amb el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, podeu fer-ho a continuació: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *