Informació local

Arriba la IV Fira Animalista a Barberà

Aquest dissabte  25 de setembre, al Parc de Can Serra, tindrà lloc la IV edició de la Fira Animalista de la nostra ciutat. Es tracta d’una fira organitzada per l’associació barberenca ARCA, i on col·laboren moltes entitats, organitzacions i protectores que es dediquen a tenir cura dels animals.

Com sempre, aquest esdeveniment té l’objectiu principal d’aconseguir una llar per a tots els gossos que ara mateix formen part d’una protectora o d’una associació.

La fira tindrà lloc dissabte des de les 10 del matí  i fins a les 8 del vespre i hi haurà tota mena d’activitats: diferents passarel·les de gossos en adopció, demostració de gossos d’assistència, concurs caní obert als visitants i també sortejos.

Tot plegat per ajudar a les diferents entitats que hi participen, ja que com ha reconegut la Montse García, secretaria d’ARCA, al magazín “de ben a prop”: “En aquestes fires ens donem a conèixer, però a més podem recollir uns cèntims per pagar les despeses que tenim durant tot l’any”.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera sobre la IV Fira Animalista de Barberà del Vallès, podeu fer-ho a continuació: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.