Informació local

El ple municipal torna a ser presencial

Foto arxiu

Aquest dimecres, 22 de setembre, l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha celebrat el ple municipal corresponent al mes de setembre, el qual ha tornat a realitzar-se de manera presencial després de més d’un any sense fer-ho.

En la sessió plenària d’aquest mes s’han tractat diversos punts com l’adhesió del consistori a la “Declaració Institucional de les Ciutats Defensores dels Drets Humans 2021” o la ratificació de l’acord de la Junta de Govern Local, d’aprovació del conveni entre l’Ajuntament de Barberà i la Cambra de Comerç de Sabadell per al disseny i execució de la campanya conjunta “Vals de compra” inclosa en el marc del Pacte Local per a la Reconstrucció i Recuperació social i econòmica de Barberà del Vallès 2021.

També es van aprovar diverses modificacions de crèdit, el compte general del 2020, així com la modificació de l’ordenança fiscal de la taxa de clavegueram i la xifra de població a data 1 de gener de 2021, que s’estableix en 33.016.

A més, en les mocions presentades pels grups municipals van ser protagonistes el desarmament nuclear, la situació de les dones i nenes afganes, l’escalada del preu de l’electricitat, la formació professional i la situació actual a l’illa de La Palma.

Podeu escoltar la sessió plenària d’aquest mes de setembre a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.