Informació local

Torna la Mostra d’Entitats a la nostra ciutat

Un any més tard del previst i tres anys després de l’anterior edició arriba la XII edició de la Mostra d’Entitats a Barberà del Vallès. Recordem que la situació pandèmica va suspendre la trobada de l’any passat i per substituir-la l’Ajuntament va posar en marxa el projecte “Barberà en xarxa” per tal de continuar promocionant, difonent i donant suport al teixit associatiu en època de Covid-19.

Per això, amb motiu d’aquesta XII Mostra d’Entitats, tant l’alcalde de Barberà del Vallès, en Xavier Garcés, com el regidor de Convivència i Participació Ciutadana, en Joan Muñoz, han assistit aquest dijous al magazín “de ben a prop”.

Evidentment, aquesta XII edició s’ha hagut d’adaptar a les necessitats sanitàries del moment, i per això s’ha decidit posar “una carpa gegant a la plaça de la Vila, on la Mostra d’Entitats es convertirà en una mena d’exposició”, ha aclarit el regidor.

Enguany, participaran un total de 29 entitats de diferents àmbits i algunes d’elles organitzaran activitats com tallers, xerrades o exhibicions.

Si voleu saber tots els detalls de la XII edició de la Mostra d’Entitats, podeu escoltar l’entrevista sencera amb l’alcalde i amb el regidor de Convivència i Participació Ciutadana a continuació: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *