Informació local

L’humor dona el tret de sortida a la temporada del tmc

El Teatre Municipal Cooperativa va obrir les portes el passat dissabte, 25 de setembre, amb molt d’èxit. L’equipament barbarenc pràcticament es va omplir, tenint en compte la limitació d’aforament arran les mesures sanitàries, per a gaudir de l’humor del monologuista Andreu Casanova i el seu espectacle “Tinder Sorpresa”.

Casanova va fer riure al públic amb tota mena d’històries i experiències al volant de les aplicacions per a lligar, concretament Tinder. Així durant tot l’espectacle l’humorista va explicar diverses històries sobre cites i conquestes amoroses, que no sempre surten com es desitja, però que van fer riure d’allò més al públic barbarenc.

A més, el fet que en cada funció el públic sigui diferent ajuda a que Casanova pugui improvisar i interactuar amb els diferents espectadors i espectadores fent sorgir l’humor de qualsevol detall o anècdota, fet que el mateix públic barbarenc ho va agrair molt, tal com ho va demostrar tant amb les constants rialles com amb els aplaudiments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.