Informació local

Barberà ja té Servei d’Atenció Integral LGBTI+

El passat 20 de juliol la conselleria d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barberà del Vallès van signar un conveni de col·laboració per ubicar un punt de la Xarxa Pública de Serveis d’Atenció Integral LGBTI+ a Barberà del Vallès.

Aquest conveni es va materialitzar el passat dijous, quan es va fer la presentació del nou SAI que se suma així als 110 punts que hi ha repartits per tot Catalunya.

El punt SAI barberenc està ubicat a la Torre d’en Gorgs, però de moment només s’hi podrà anar presencialment els dimecres. Telemàticament atendran cada dia “i es podrà ampliar si hi ha més demanda” ha aclarit el regidor de Col·lectius LGTBI+, en Daniel González.

El regidor també ha explicat al  magazín “de ben a prop”, que aquest punt “vol ser un espai d’acompanyament i d’informació per a totes les persones LBTBI i també per al seu entorn”.

Aquest Servei d’Atenció Integral LGBTI+, a més de ser una oficina, pretén convertir-se en una eina útil des d’on es podran impulsar noves iniciatives per qualsevol col·lectiu que així ho desitgi.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera amb el regidor de Col·lectius LGBTI+, en Daniel González, podeu fer-ho a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *