Informació local

Barberà registra les millors dades de la covid en un any

Després de quinze mesos el risc de rebrot a Barberà del Vallès es torna a situar en un nivell baix, ja que, segons dades d’aquest dimarts del Departament de Salut, aquest s’ha situat en els 5 punts, 54 menys que fa set dies. I es que aquesta xifra no es registrava des del passat mes de juliol del 2020.

També la velocitat de reproducció es situa en nivells força baixos, concretament en el 0,22, una destacable disminució respecte a la setmana passada, quan aquesta era d’1,12.

Respecte al nombre de contagis, en els darrers set dies la nostra població només ha sumat 4 casos, fet que reflecteix que el creixement de positius continua alentint-se. El nostre municipi n’acumula 3.736 des de l’inici de la pandèmia.

Aquesta setmana tampoc es registra cap persona hospitalitzada a causa del virus, però si que ha augmentat la xifra de defuncions en una i ja s’ha arribat a les 104 morts a causa del virus al nostre municipi.

Respecte al procés de vacunació en els darrers set dies a Barberà del Vallès, 69 persones han rebut la primera dosi, fins ara ja són 25.678 persones; 197 han rebut la segona, es a dir, que ja compten amb aquesta 22.945 persones; i finalment 25.076 ja tenen la pauta completa, 237, en els darrers set dies. A més, 358 han rebut una tercera dosi, la qual s’està administrant a persones immunodeprimides i a les residents dels geriàtrics.

Per una altra banda, també destaca el fet que segons les dades d’aquest dimecres, els centres educatius de Barberà del Vallès no compten amb cap persona aïllada, ni entre l’alumnat ni entre el seu personal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.