Informació local

L’Ajuntament de Barberà congela impostos i taxes per 2022

El Ple Municipal de l’Ajuntament de Barberà del Vallès celebrat dimecres 20 d’octubre ha aprovat les ordenances fiscals municipals per l’exercici del 2022. El fet més destacable és que aquestes queden congelades i la ciutadania no veurà cap increment en el pagament de les taxes.

La sessió plenària es va iniciar amb l’habitual informe d’alcaldia on l’alcalde Xavier Garcés va fer un repàs a diversos temes d’actualitat. Va començar actualitzant les dades relacionades amb la Covid 19 destacant que a la darrera setmana no s’ha detectat cap cas positiu i que el nivell de vacunació continua incrementant-se.

També va fer lectura d’una carta dirigida al director de l’aeròdrom de Sabadell en relació a l’actuació d’una avioneta aquest passat diumenge.

El Ple va continuar amb el que era el principal punt de l’ordre del dia: l’aprovació provisional de les ordenances fiscals municipals per l’exercici 2022 que va presentar a regidora de serveis econòmics, hisenda i gestió pressupostària.

Totes les modificacions presentades van ser aprovades per una àmplia majoria del Ple. Les tres primeres amb 17 vots a favor (PSC, ERC, PCPB i la regidora no adscrita), 2 abstencions (Podem) i 2 vots en contra (Ciutadans). A la quarta modificació hi va haver el mateix sentit de vot excepte en Ciutadans que va canviar el seu vot en contra per l’abstenció.

També amb una àmplia majoria es van aprovar la resta de punts de l’ordre del dia: una subvenció al Club d’Escacs Barberà per a l’organització de l’Open internacional d’Escacs 2021; ratificar l’adhesió municipal a la “Declaració de Sabadell per un acord polític i social per a la millora de la qualitat de l’aire”; la delcaració d’obra d’especial interés unes obres d’ampliació de tres aules a l’institut escola Can Llobet (en aquest cas amb tots els vots a favor); i l’aprovació del calendari d’obertura dels establiments comercials en diumenge i dies festius per a l’any 2022.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.