Informació local

El 25N recupera la presencialitat

Dimecres vinent, dia 3 de novembre, comencen les activitats relacionades amb el Dia Internacional contra la Violència vers les Dones. Així, durant tot el mes de novembre i una part de desembre a Barberà del Vallès tindran lloc cinefòrums, conferències, presentacions de llibres i fins i tot un espectacle teatral on es parlarà de com afecten les violències masclistes. Totes, seran activitats presencials que es podran dur a terme gràcies a la millora de la situació sanitària, però encara no s’han pogut programar al nivell de fa dos anys.

El regidor de Polítiques d’Equitat de Gènere, en Daniel González Cabrera, ha explicat al magazín “de ben a prop” que “enguany la programació és molt reduïda en comparació amb la de l’any 2019 i que encara s’arrossega part de programacions anteriors”. De fet, la pel·lícula amb la qual s’inicien les activitats, “El Escándalo”, ja s’havia programat per al passat 8 de març, però no va poder exhibir-se per la situació sanitària.

Enguany el lema del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones és “Aturem les Violències Masclistes Depèn de nosaltres” i González ha volgut detallar el perquè d’aquest títol: “La idea és que cada any un eslògan ens faci reflexionar. Enguany hem volgut sentir-nos part de la solució de la violència masclista i tots i totes tenim feina a fer sigui quin sigui el nostre entorn podem trobar l’espai i què fer per aturar la violència masclista”.

Si voleu consultar el programa sencer de les activitats podeu fer-ho aquí i també podeu escoltar l’entrevista amb el regidor de Polítiques d’Equitat de Gènere, en Daniel González Cabrera, on detalla tot el programa del 25N a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.