Informació local

Prop de 130 comerços participen ja a la campanya “Val x tu, Val x Barberà”

Concretament, 127 comerços barberencs s’han adherit ja a la campanya “Val x tu, Val x Barberà”. Es tracta d’una campanya portada a terme entre l’Ajuntament de Barberà del Vallès, la Cambra de Comerç de Sabadell i els principals agents comercials de la ciutat i s’han emès vals de consum per un valor total de 400.000 €, dels quals la meitat van a càrrec de l’Ajuntament de Barberà.

“Val x tu, Val x Barberà” forma part de les mesures incloses al Pacte Local per la reconstrucció i recuperació social i econòmica de Barberà del Vallès i busca, d’una banda, promoure i potenciar els comerços locals (botigues, restauració, serveis) i de l’altra, ajudar a la ciutadania a fer les seves compres.

Com funciona la campanya?

La ciutadania pot adquirir vals de compra de 5 i 10 € a aquesta web a meitat de preu (és a dir, a 2,5 i 5 €) per gastar en establiments comercials que formin part de la campanya. Els vals es poden descarregar al mòbil o imprimir i es poden utilitzar en diferents compres fins a esgotar el valor del xec adquirit.

Això és el que han explicat la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació, la Mònica Sempere Creus, i el tècnic de Comerç de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, l’Alejandro Mangas, al  magazín “de ben a prop” .

A l’hora d’adquirir aquests bons de compra hi ha uns requisits que s’han de complir tal com ha detallat el tècnic: “La ciutadania major de 18 anys que pot comprar els vals té un límit de 20 €, que acaben sent 40 € en vals, i es tracta de vals personals i intransferibles i els pots gastar en diferents compres o serveis.”

Per la seva banda, Sempere, ha aclarit que “des de la Regidoria s’han obert uns dies d’atenció a l’Oficina d’Atenció Ciutadana per a aquelles persones que tenen dificultats o consultes a l’hora de fer el tràmit, per tal que tothom pugui utilitzar aquests vals descompte”. 

La campanya “Val x tu, Val x Barberà” s’allargarà fins al 30 de desembre o fins que s’exhaureixi el pressupost que s’ha destinat (400.000 €) a aquesta.

Si voleu adquirir els vals descompte, ho podeu fer aquí i si voleu escoltar l’entrevista sencera amb la regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Mònica Sempere, i amb el tècnic de Comerç, Alejandro Mangas, podeu fer-ho a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.