Informació local

Som Comerç, Som Barberà: “‘Val x Tu, Val x Barberà’ és un èxit sense precedents”

El passat 18 d’octubre va donar el tret de sortida la campanya ‘Val x tu, Val x Barberà’. Una campanya que busca potenciar les vendes dels comerços locals però també ajudar a la ciutadania a fer les seves compres i adquirir serveis. Durant aquestes gairebé 4 setmanes de funcionament 140 comerços barberencs han passat a formar part d’aquesta iniciativa.

I de fet, ja hi ha 4 establiments que han esgotat els vals disponibles: Andadas Sabateria, Carnes Serrano, Dakota i Dolce Pecat. En total, s’han emès vals de consum per un valor de 400.000 €, dels quals la meitat van a càrrec de l’Ajuntament de Barberà.

“És un èxit sense precedents, no coneixem una campanya fins al moment que hagi funcionat tan bé” ha declarat el president de Som Comerç, Som Barberà, en Miguel Ángel Jiménez. Jiménez ha explicat al magazín “de ben a prop” que ara mateix valoren aquesta iniciativa “amb un 10”. Ha aclarit que al principi no ho tenien tan clar perquè “era una campanya desconeguda” i no sabien si funcionaria o no. També ha recordat que a l’inici de la campanya patien per les persones que no tenen accés a Internet, però fan tot el possible per ajudar a la gent gran.

Com funciona la campanya?

La ciutadania pot adquirir vals de compra de 5 i 10 € a aquesta web a meitat de preu (és a dir, a 2,5 i 5 €) per gastar en establiments comercials que formin part de la campanya. Els vals es poden descarregar al mòbil o imprimir i es poden utilitzar en diferents compres fins a esgotar el valor del xec adquirit. Qualsevol persona major de 18 anys pot comprar xecs per un límit de 20€, que es tradueixen en 40€, i que són personals i intransferibles.

La campanya ‘Val x tu, Val x Barberà’ s’allargarà fins al 30 de desembre o fins que s’exhaureixi el pressupost.

Si voleu adquirir els vals descompte, ho podeu fer aquí i si voleu escoltar l’entrevista sencera amb el president de Som Comerç, Som Barberà en Miguel Ángel Jiménez, podeu fer-ho a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.