Informació local

Ariadna Oltra presenta “Mai més víctima” al TMC

L’Oficina de Polítiques de Gènere organitza durant tot el mes de novembre, i part de desembre, diferents activitats relacionades amb el Dia Internacional contra la Violència vers les Dones. La següent tindrà lloc dimecres 17 de novembre al Teatre Municipal Cooperativa. L’espai acollirà l’exhibició del documental “Mai més víctima” amb debat posterior, que anirà a càrrec d’una de les codirectores del documental, la periodista Ariadna Oltra.

La presentadora del TN matí, ha explicat al magazín “de ben a prop” que “el documental toca un tipus de violència masclista, però hi ha moltes i totes se sustenten sota una estructura patriarcal que permet bromes sexistes, menysteniments d’homes a dones, la desigualtat a la feina, en els sous… i això és el que intenta explicar també el documental que compta amb els testimonis de sis dones valentes que han explicat el seu cas”. 

La periodista ha recordat que aquest documental va sorgir després que TV3 li encarregués “una nit temàtica sobre viol`ències masclistes” i va decidir fer una revisió de tot el que s’havia emès fins a aquell moment a la televisió pública. Després de la revisió va proposar fer un documental “que va anar acompanyat d’una nit temàtica on van intervenir persones expertes que van complementar l’emissió” de “Mai més víctima”. Un documental que es pot recuperar a TV3 a la carta.

Si voleu consultar el programa sencer de les activitats que es realitzen al voltant del 25N, podeu fer-ho aquí i si voleu adquirir les entrades per assistir al passi del documental podeu fer-ho aquí. També podeu escoltar l’entrevista amb la codirectora del documental, l’Ariadna Oltra, a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.