Informació local

El Casal Popular Tangram organitza l’activitat “Barberà Negra”

El Casal Popular Tangram organitza els pròxims dies l’activitat “Barberà Negra”. El gruix de les activitats tindrà lloc aquest cap de setmana, 20 i 21 de novembre, moment en el qual hi haurà un sopar molt especial i una visita guiada. Però les activitats s’allargaran durant la resta de la setmana i del mes.

Fa uns anys quan algunes de les persones que formen part del Casal Popular Tangram es van adonar que coincidien en els gustos per la novel·la negra van decidir organitzar una activitat al voltant d’aquest gènere. Va néixer així el que avui dia s’anomena “Barberà Negra” i que compta amb tres activitats principals: un “sopar negre”, una visita guiada a la Barcelona d’en Carlos Ruiz Zafón i la xerrada titulada “De Poe a Batman passant per John Connolly o Lauren Beukes: els gèneres fantàstics a la novel·la negra” que anirà a càrrec d’en Ricard Ruiz Garzón.

La Cata Olid, una de les organitzadores de l’activitat,  ha explicat al magazín “de ben a prop” que també col·labora amb aquesta cita del Casal Popular Tangram la llibreria “Niudelletres” amb la presentació d’un llibre de novel·la negra. I que a més, durant tot el mes de novembre es pot visitar a la Biblioteca Esteve Paluzie l’exposició “Bibliobarberà Negra”.

Si voleu escoltar l’entrevista amb la Cata Olid, una de les organitzadores de l’activitat ho podeu fer a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.