Informació local

Els Brodas Bros posen dempeus el TMC

El TMC va viure aquest passat dissabte, 13 de novembre, una vetllada molt diferent. La responsable va ser la companyia de dansa urbana Brodas Bros que en aquesta ocasió va portar fins a Barberà del Vallès el seu espectacle “Around the world”.

Aquest és el show més tecnològic d’aquesta companyia internacional d’hip hop, dansa i cultura urbana nascuda a Barcelona el 2006. Un gran quadern de viatges inunda l’escenari, en ell, un recull de les vivències i anècdotes viscudes pels Brodas Bros en les gires internacionals que han fet arreu del món.

Brasil, Palestina, San Francisco, Los Angeles, Hondures, Japó i una gran influència de Xina són alguns dels països que el públic barbarenc va poder visitar a través de la música, el moviment i la tecnologia que componen aquest espectacle.

Sobre l’escenari del TMC es van poder veure uns Brodas Bros molt futuristes i robòtics però també molt humans i sensibles. Jocs de llums, projecció interactiva, làsers, dansa aèria, vestuari de leds… Tots aquests elements aconsegueixen conformar una espectacular combinació de dansa, llum, tecnologia i música que destaca sobretot per la seva complexitat.

Amb les entrades gairebé exhaurides, un TMC ple va gaudir, participar i es va sorprendre amb cadascun dels números que Brodas Bros va dur a terme sobre l’escenari, i de vegades, al pati de butaques. Un muntatge que va in crescendo i que deixa al públic bocabadat.

Els Brodas Bros a poc a poc van anar entusiasmant el públic que va acabar dempeus aplaudint i aconseguint que la companyia els obsequiés amb un nou número que va tancar la vetllada.

A continuació podeu escoltar l’entrevista al membre i cofundador de Brodas Bros, Lluc Fruitós:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.