Informació local

El ‘Gran Recapte’ barberenc

Recapte d’aliments 2020

Aquest divendres, dia 26 de novembre, l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Barberà del Vallès organitza una recollida d’aliments amb la que volen continuar ajudant al veïnat de Barberà que està patint una situació complicada.

Els productes es podran lliurar a dos punts de la ciutat: al Mercat 11 de Setembre i a la plaça de la Vila. La recollida estarà habilitada des de les 9 del matí fins a les 7 de la tarda.

Aquesta és la quarta recollida d’aliments que organitza l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Barberà, en el que sobretot demanen productes bàsics perquè com a mínim, les persones que ho necessiten, puguin fer un àpat complet al dia. De fet, en Pere Ramon de l’entitat ha assegurat al magazín “de ben a prop” que “aquest any la situació és pitjor que d’altres i moltes persones hauran d’escollir entre menjar o escalfar la casa”.

Alguns dels aliments que més falta fan són:

  • Potets de nadó
  • Cigrons secs i cuits
  • Llenties cuites
  • Mongetes seques
  • Sucre paquet d’un quilo
  • Cereals per prendre amb llet
  • Pasta (preferentment espaguetis en paquets de mig quilo)
  • Llet sense lactosa
  • Productes d’higiene
  • Productes de Nadal

L’Antonio Romero, president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes, també ha estat present al magazín “de ben a prop” i ha recordat que a la primera edició de la recollida d’aliments van aconseguir més de 7 tones però que després la cosa va minvar. Enguany, té la il·lusió d’arribar a “10 tones”, però ja està “molt satisfet” amb la resposta de la ciutadania perquè cada any col·laboren més entitats i empreses.

Si voleu escoltar la tertúlia amb l’Associació de Jubilats i Pensionistes on parlen sobre la recollida d’aliments d’aquest divendres 26, podeu fer-ho a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.