Informació local

Conferència: Gerard Nevot explica la cooperació barberenca amb la sanitat a Gàmbia

La Biblioteca Esteve Paluzie va acollir dimarts 23 de novembre una xerrada-entrevista de Gerard Nevot, activista de l’ong Uno más Uno más, que es va poder seguir en directe a Ràdio Barberà i va estar conduïda per la periodista Alba González.

Nevot va exposar els detalls del projecte desenvolupat a Gàmbia per l’ONG. Ha treballat, d’una banda, en l’ampliació del Health Center de Touba Kolong i, d’altra banda, en la construcció de l’ala de maternitat que doni servei al mateix poblat i a d’altres de la zona d’Upper Niumi (North Bank, Gàmbia). L’Ajuntament de Barberà del Vallès ha participat d’aquesta iniciativa perquè ha col·laborat en el finançament del projecte.

A la xerrada també va participar el president de l’entitat, en Marco Mariño, que viu a Gàmbia i que va explicar la seva experiència sobre el terreny i les dificultats per culminar els projectes.

Aquesta activitat formava part del Cicle de conferències debat, exposicions i activitats sobre Cooperació Internacional. Es tracta d’un programa de diferents xerrades i exposicions per apropar a la ciutadania el treball en Cooperació que es fa des de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, col·laborant amb diferents organitzacions no governamentals. Aquest cicle s’emmarca també en l’aplicació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i Agenda 2030 a la ciutat, i en els European Days of Local Solidarity.

Dijous 25 de novembre a les 17:30h es dura a terme la darrera conferència del cicle amb la fotògrafa i activista en defensa dels drets humans al Nepal Clara Garcia Ortés. També es podrà seguir a Ràdio Barberà.

Podeu recuperar l’acte complet a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.