Informació local

Més de 5.500 quilos de menjar solidari

Divendres 26 de novembre va tenir lloc la recollida solidària d’aliments organitzada per l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Barberà del Vallès.  Gràcies a la col·laboració ciutadana, i a falta d’afegir els últims quilos, s’han superat les 5 tones de menjar.

Una xifra que no supera la primera recollida que l’entitat va organitzar (7 tones) i que es queda lluny de les 10 tones a les quals tenia l’esperança d’arribar el president de l’Associació de Pensionistes i Jubilats, l’Antonio Romero. De totes maneres, Romero ha assegurat que no es queixen i que el més important és aconseguir any rere any “conscienciar a la gent sobre la situació que viuen moltes famílies”.

En aquest recapte han col·laborat empreses i entitats com Fundació ‘La Caixa’, Som Comerç, Som Barberà, Baricentro o l’Aula d’Extensió Universitària, entre d’altres.

A més, també s’han afegit a la iniciativa els alumnes de primer curs de Can Serra, que han aconseguit implicar a tota l’escola fins a sumar més de 400 quilos de menjar. Inclòs l’alumnat de quart de l’ESO de l’institut Can Planas s’ha afegit a aquesta col·laboració gràcies a l’assignatura de servei comunitari.

El magazín  “de ben a prop”  ha pogut fer un resum de la jornada on han parlat amb els protagonistes del recapte que us l’ampliem amb imatges. 

Si voleu escoltar la crònica de la recollida solidària d’aliments on hi ha els testimonis de la Laura Pineda (professora de Can Serra que ha impulsat el projecte amb els alumnes de primer curs), la Yasmine i l’Andra (alumnes de Can Planas que han ajudat a aportar aliments) i l’Antonio Romero, (president de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Barberà del Vallès), podeu fer-ho a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.