Informació local

Ja és Nadal a Barberà

El passat divendres 3 de desembre va donar el tret de sortida el Cicle de Nadal de la nostra ciutat, amb l’encesa de llums i de l’arbre màgic i també amb la inauguració del pessebre. A partir d’ara, i amb la ciutat il·luminada, es podran gaudir d’un munt d’activitats nadalenques que culminaran el 5 de gener amb la cavalcada de reis.

Durant aquests dies diferents equipaments, associacions, o entitats, organitzen diferents activitats que podeu consultar a la revista del Cicle de Nadal.

D’altra banda, els caps de setmana de l’11 i el 12 de desembre i del 18 i 19 de desembre tindrà lloc el Mercat de Nadal que comptarà amb parades d’artesania, alimentació i restauració i que es podrà visitar d’11 del matí a 8 del vespre.

A més, enguany i gràcies a la millora de la situació sanitària respecte a l’any passat, es podrà tornar a gaudir d’alguns aspectes nadalencs amb els quals el Nadal de 2020 no vam poder comptar:

  • El Trenet de Nadal: Serà els dies 22, 23 24, 27, 28, 30 i 31 de desembre i també els dies 2, 3, 4 i 5 de gener.
  • El Barbamec: Els dies 2, 3, 4 i 5 de gener.
  • El Carter Reial: També els dies 2, 3, 4 i 5 de gener.
  • La Cavalcada dels Reis d’Orient: A partir de les 5 de la tarda s’espera l’arribada de Ses Majestats a l’estació de Renfe de Barberà.

Aquesta última activitat arriba amb grans novetats i és que a la cavalcada d’aquest 2022 i a l’acte final a la plaça de la vila, no hi haurà repartiment de caramels per evitar les interaccions incontrolades. A més, es demana deixar-se la mascareta posada si no es poden mantenir les distàncies de seguretat.

El magazín  “de ben a prop”  ha pogut parlar amb el regidor de Cultura, en Joan Muñoz i amb l’alcalde de Barberà del Vallès, en Xavier Garcés sobre les activitats nadalenques d’enguany. Muñoz ha explicat que malgrat les restriccions “s’ha intentat que el Cicle de Nadal sigui el més semblant als que recordem en normalitat”. A més, ha assegurat que des del departament de Cultura, el que s’intenta és “evitar les aglomeracions i fer les coses de la manera més ràpida possible”.  

Si voleu escoltar l’entrevista amb el regidor de Cultura, en Joan Muñoz, i amb l’alcalde de Barberà del Vallès, en Xavier Garcés, podeu fer-ho a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.