Ràdio Barberà

Consulta la programació especial de Ràdio Barberà per aquestes festes

Des del divendres 24 de desembre fins al diumenge 9 de gener del 2022 la programació habitual de Ràdio Barberà es veurà alterada per les festes i pel descans de la plantilla de l’emissora municipal.

No obstant, l’emissora municipal continuarà acompanyant a la ciutadania i la programació no s’atura. Us oferirem diferents continguts propis, de persones col·laboradores i de La Xarxa que us detallem a continuació:

 • Resum informatiu del 2021. Cada dia a la 13h i a les 19h l’equip del 98.1 Notícies oferirà un repàs a l’actualitat d’aquest any a Barberà del Vallès i a la comarca.
 • Millors moments, resums del 2021 i especials de la programació de Ràdio Barberà: a les 18h dels dies no-festius podreu escoltar continguts de tots els programes propis de l’emissora. La primera setmana serà el torn de El Marcador (dilluns 27 de desembre), L’Espiell (dimarts 28 de desembre), De ben a prop (dimecres 29 de desembre) i el Reenfoca2 (dijous 30 de desembre). El repàs a la graella es completarà amb l’emissió de l’Entre Bastidors (dilluns 3 de gener), El Cafè de Barberà (dimarts 4 de gener) i En Segon Pla (divendres 7 de gener)
 • Entre aquests programes especials destaca la retransmissió en directe de la Cavalcada de reis de Barberà del Vallès el dimecres 5 de gener a partir de les 18h. Un programa especial des de la Plaça de la Vila per explicar tots els detalls d’aquesta retornada activitat nadalenca.
 • També continuarà l’actualitat informativa més general amb els butlletins informatius i les diferents edicions del Notícies En Xarxa

També podreu escoltar programes especials de diversos programes de la nostra graella:

 • La Llanterna Màgica: dilluns 27 de desembre i 3 de gener a les 21h
 • A la carta: dilluns 27 de desembre a les 22h
 • Un Programa Infame: divendres 7 de gener a les 23h

A més, oferirem diferents continguts produïts per La Xarxa especialment per aquestes dates:

 • El programa especial Tots els nadals del món: dissabte 25 de desembre a les 16h. 10 persones de diverses nacionalitats i religions que viuen a Catalunya expliquen com són les seves tradicions nadalenques
 • Campanades a la carta: el 31 de gener a les 23:00h. Programa especial de cap d’any amb la participació de les emissores locals.
 • Beatles’ Christsmas Show de Josep Maria Francino. Els 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre i els 3, 4, 5, 6 i 7 de gener a les 12h. En homenatge a Josep Maria Francino, que va morir aquest 1 de desembre, la Xarxa recupera els Beatles’ Christmas Show que el radiofonista i músic terrassenc va fer a COMRàdio i la Ràdio Municipal de Terrassa. 
 • 21/21.  Els 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre i els 3, 4, 5, 6 i 7 de gener a les 10h i a les 17h.  21 podcasts de 21 minuts. Cada programa tractara diverses temàtiques relacionades amb Nadal. Des de l’impacte de les festes en el comerç local fins al simbolisme de les campanes.

Des de Ràdio Barberà volem recordar la necessitat d’extremar les precaucions sanitàries per l’empitjorament dels indicadors de la pandèmia amb l’expansió de la variant omicrón: ús correcte de la mascareta, distància física de més d’1 metre i mig sempre que sigui possible, higiene de mans, ventilar els espais tancats i prioritzar els espais oberts. Podeu revisar les mesures de restricció vigents en aquest article.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.