Entrevistes

Entrevista: l’alcalde Xavier Garcés repassa el 2021 a El Cafè de Barberà

El 2021 ha sigut el segon any consecutiu marcat per crisi sanitària, econòmica i social. De nou, un any amb protagonisme de la pandèmia del coronavirus, la vacunació i les restriccions. A “El Cafè de Barberà” han entrevistat l’alcalde de Barberà del Vallès per comentar els principals temes d’un any durant el qual hem superat l’equador de la legislatura.

Xavier Garcés s’ha mostrat satisfet amb la feina dels serveis públics de Barberà (des de la sanitat fins als cossos de seguretat, passant per l’OAC o els serveis socials) i la seva capacitat d’adaptar-se a situacions urgents i circumstàncies incertes. En aquest sentit, l’alcalde ha reivindicat els esforços que s’han fet per donar suport al comerç local amb iniciatives com la campanya “Val x tu, val x Barberà” i a les entitats de la ciutat, tant econòmic com d’assessorament.

Durant la conversa el batlle també ha respost a preguntes i queixes de diferents ciutadans de Barberà centrades en aspectes com l’incivisme, els embussos, les zones d’aparcament o les llums de Nadal. A més, Garcés ha explicat el projecte presentat per l’Ajuntament per rebre finançament europea i que ha de permetre crear una zona per a vianants al centre de la ciutat entre la Plaça de la Vila i el Mercat Onze de Setembre.  En la mateixa línia ha insistit en l’aposta del consistori per la transició ecològica cap a les energies renovables i la reducció del trànsit i la contaminació.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera ho podeu fer a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.