Informació local

El ple aprova iniciar la licitació per a un nou contracte del SAD

Aquest dimecres l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha celebrat el ple municipal corresponent al mes de febrer i en aquesta ocasió i arran la flexibilització de les mesures per a aturar l’expansió de la covid-19, ho ha tornat a fer de manera presencial a la sala de plens del consistori.

La sessió plenària va començar amb la presa de possessió del nou regidor, Sergio Montero del PSC, i la nova regidora, Rosa Maria García de Podem Barberà en substitució a Teresa Colomer i Sandra Ramon respectivament.

A la sessió d’aquest mes de febrer destaca l’inici del procés de licitació per a un nou contracte respecte al Servei d’Assistència Domiciliària (SAD) al nostre municipi, el qual va ser aprovat amb el vot favorable del PSC i ERC i l’abstenció de la resta.

Llum verda també per a la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de l’impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana i per a la fase 3 del Pla d’acció per a la millora de la qualitat acústica de Barberà del Vallès.

La sessió d’aquest mes de febrer també va servir per a aprovar per unanimitat el ple el manifest institucional amb motiu de la commemoració del 19 de febrer, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia al futbol i el Manifest Institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

També van tirar endavant les mocions presentades per la PCPB en les que se sol·licitava una farmàcia de guàrdia les 24 hores a Barberà del Vallès i la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles als pàrquings públics del municipi.

Finalment, en l’apartat de propostes d’acord d’urgència, arran de l’entrada dels nous regidors, es va procedir a donar compte i a aprovar diversos punts per actualitzar grups municipals i de govern i les consegüents adaptacions de les comissions informatives, règims de retribució i representació a diversos organismes.

Tant Podem Barberà com la PCPB havien presentat una moció cadascun per a donar suport al moviment pensionista que ha nascut vers el tracte de les entitats bancàries cap a la ciutadania, en concret a la gent gran. Finalment, ambdós grups van unir la moció i amb la participació de la resta del ple se’n va crear una sola que va ser aprovada per unanimitat. També va ser aprovada la presentada per ERC en suport al cànon de residus de Catalunya.

Podeu escoltar la sessió plenària del mes de febrer a continuació:

Join the discussion

  1. Pingback: Totes les entrevistes del ple de febrer a Ràdio Barberà - radiobarbera.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.