Entrevistes

Joan Pera torna a ser un èxit al TMC

Aquest cap passat dissabte, 5 de març, l’autor, director i actor, Joan Pera, va tornar a visitar Barberà del Vallès per a portar el seu nou espectacle “Master Xof” que no va decebre ningú. El públic barberenc, que va omplir el Teatre Municipal Cooperativa, va gaudir d’allò més d’un muntatge en el qual Pera, amb la seva particular manera de fer, aconsegueix fer-lo seu ja en les primeres dues frases.

Master xof” explica la història del xef propietari de La Perdiueta Eixerida, el qual s’assabenta que la seva família vol tancar i vendre el restaurant amb l’excusa d’una jubilació que ell mai no ha volgut. Emprenyat i decebut es tanca a la cuina i decideix, sense ajuda del personal, preparar un particular i divertit menú degustació per demostrar que encara està en forma.

A en Joan Pera no li cal ningú més per a omplir l’escenari i mantenir l’atenció d’un públic amb el qual crea una particular relació durant tota la funció. Interactuant i interpel·lant-lo, Pera relata multitud d’històries, records, i fins i tot deixa temps per a la crítica d’actualitat. Tot amb el seu inconfusible segell.

A “Master Xof” es veu un Joan Pera còmode i feliç de retrobar-se amb el seu públic rere una complicada època pel món del teatre i la cultura. Durant més d’una hora i mitja, el Teatre Municipal Cooperativa va riure i gaudir amb les històries, paraules, gestos i, fins i tot, silencis de l’actor català que no van deixar indiferent a ningú.

Un muntatge amb el qual es va demostrar, una vegada més, que en Joan Pera segueix en plena forma sobre l’escenari.

A continuació podeu escoltar l‘entrevista íntegra amb Joan Pera:

Join the discussion

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.