Informació local

El ple aprova obrir negociacions amb la SAREB

Aquest dimecres, 23 de març, l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha celebrat el ple municipal corresponent al mes de març, en el qual s’han tractat diversos temes com la vaga educativa, la gestió de la SAREB o la bretxa salarial, entre altres.

La sessió també va servir per donar llum verda a diverses modificacions de crèdit, al pla estratègic de subvencions 2020-2022 i a la modificació de l’Ordenança fiscal reguladora de la Taxa per expedició de documents administratius. A més, es va aprovar per unanimitat la creació de l’Oficina Municipal d’Escolarització de Barberà del Vallès.

Així mateix, es va donar compte dels diversos nomenaments i canvis respecte als i les representants del consistori en altres organismes, arran el recent canvi en el cartipàs municipal, així com de la junta de govern local.

Respecte a les mocions presentades pels diferents grups municipals, no va tirar endavant la de Podem Barberà on se sol·licitava el compromís de l’Ajuntament de Barberà del Vallès a mobilitzar i invertir el romanent de tresoreria, ja que va rebre els vots en contra de la PCPB i el PSC.

El mateix grup municipal, presentava una altra moció, que en aquesta ocasió sí va ser aprovada, en suport a la vaga del sector educatiu que s’està duent a terme en diferents jornades a Catalunya.

Per una altra banda, s’aprovava la moció conjunta d’ERC i Podem en la que sol·licitava reactivar la Taula Local per l’Habitatge i a obrir negociacions amb la SAREB per a l’adquisició de la totalitat dels actius immobiliaris propietat d’aquesta al municipi per a destinar-los a finalitats socials.

També se li donava llum verda a la moció d’ERC on se sol·licitava refermar el compromís de Barberà del Vallès en la lluita contra les desigualtats de gènere i realitzar campanyes i accions per sensibilitzar la població respecte a la bretxa salarial.

Podeu escoltar la sessió plenària d’aquest mes de març a continuació:

Join the discussion

  1. Pingback: Ple març 2022: entrevistes als portaveus municipals - radiobarbera.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.