Informació local

Històric triomf del Club d’Escacs Barberà a la Divisió d’Honor

Fotografia de la de la Federació Catalana d’Escacs

El Club d’Escacs Barberà s’ha proclamat campió de la Divisió d’Honor, la màxima categoria de la Lliga Catalana de Clubs. És la primera vegada en la llarga història del CE Barberà que s’assoleix aquesta fita.

Els barberencs s’han imposat a la gran final al Colón de Sabadell en una jornada emocionant i plena d’incertesa que es va celebrar a les instal·lacions de la Federació Catalana d’Escacs. Al final el triomf va ser per la mínima, 5’5 a 4’5, però suficient per assolir aquest històric triomf.

Abans d’aquesta final el CE Barberà va guanyar a les semifinals al Foment (6 a 4) i en la primera fase de la competició va ser el millor del Grup 2 on no va perdre cap enfrontament sumant vuit victòries (una d’elles contra el mateix Colón de Sabadell) i un empat.

Els resultats de la ronda final han estat els següents:

CE BARBERÀ – COLÓN SABADELL

Daniel Alsina ½ – ½ Romain Edouard

Jaime Alexander Cuartas ½ – ½ Evgeni Agrest

Danyyil Dvirnyy 1 – 0 Jordi Magem

Axel Delorme ½ – ½ Viktor Moskalenko

Aimen Rizouk 1 – 0 Carles Díaz

Lázaro Lorenzo 0 – 1 Daniel García

Jonathan Alonso 1 – 0 Alexandre Bofill

Benjamín Pérez ½ – ½ Lluís M.ª Perpinyà

Sergi Obón 0 – 1 Enrique Fernández

Erik Martínez ½ – ½ Antoni Ayas

RESULTAT FINAL 5’5 – 4’5

A la pàgina web de la Federació Catalana d’Escacs es pot veure una detallada crònica de l’evolució de la gran final així com es pot accedir a la retransmissió que es va fer de la mateixa al canal de Twitch de la pròpia Federació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.