Informació local

Barberà Rookies, campiones de la Sèrie B de la lliga Nacional de futbol americà

Fotografia de la de la Federación Española de Futbol Americano

Barberà Rookies ha fet bons els pronòstics i s’ha proclamat campió de la Sèrie B de la Lliga Nacional Femenina de futbol americà. En la final, disputada a l’estadi Can Llobet de Barberà del Vallès, les barberenques s’han imposat a Osas Rivas de Madrid, que disputaven la seva primera final, per 50 a 19. Amb aquest triomf Barberà Rookies s’estrena en el palmarés de la Sèrie B, però acumula el desè títol comptabilitzant les edicions guanyades de la Sèrie A en temporades precedents.

El partit va començar amb uns primers minuts ajustats en el joc i en el marcador, però en els darrers minuts del primer quart les Rookies ja van obrir una diferència clara en el marcador (20-6). L’avantatge es va ampliar durant el segon quart i al descans era encara més favorable, 32-6, gràcies al treball col·lectiu i a l’encert de diverses jugadores de l’equip local.

A l’inici de la segona meitat, Osas va retallar distàncies però no va poder continuar amb l’intent de remuntada. Rookies mantenia el control del partit i poc a poc ampliava encara més les diferències. Amb 38 a 12 s’arribava al final del tercer quart i ja en el quart i definitiu període el marcador de la gran final quedaria en el 50-19 definitiu.

La jugadora de Rookies, Patrícia Meixide, va ser proclamada millor jugadora de la final.

Al partit hi van assistir l’Alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, el Regidor d’Esports, Carles Ortiz, i el president de la Federació Espanyola de Futbol Americà, José Luis Soler.

Podeu trobar més informació, fotografies i la retransmissió del partit a la web de la Federació Espanyola de Futbol Americà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.