Informació local

Rhum & Cia omple de nou de rialles el TMC

Rhum & Cia va tornar a visitar el nostre municipi aquest passat dissabte, 9 d’abril, i en aquesta ocasió ho feia amb l’espectacle “Gran Reserva”. Després de l’èxit de Rhum (2014), Rhümia (2016) i Rhumans (2018), aquesta companyia va apropar fins al Teatre Municipal Cooperativa una selecció dels seus millors gags i algunes novetats, sense perdre la seva essència d’humor i irreverència. Joan Arqué, Roger Julià, Mauro Paganini, Piero Steiner i Moisès Queralt van ser els encarregats de representar les situacions més hilarants.

Amb “Gran reserva” es van poder reviure alguns dels millors gags de Rhum & Cia que novament van provocar moltes rialles entre el públic. Aquest és un espectacle que pot semblar un comiat a una experiència que va néixer de la voluntat de retre homenatge a un dels grans actors i pallassos del nostre temps: Joan Montanyès, Monti, però, en canvi, des de la companyia ho interpreten com un punt i seguit, ja que ja estan treballant en nous espectacles.

En aquesta ocasió Rhum & Cia torna a barrejar diferents estils, des del pallasso més clàssic, fins als monòlegs més actuals. El Teatre Municipal Cooperativa es va tornar a omplir de la bogeria i l’humor d’aquest elenc, el qual va convidar a tothom a participar i on el públic assistent no va dubtar en jugar el seu paper i gaudir d’aquest espectacle.

A continuació podeu escoltar l’entrevista amb en Joan Arqué:

Join the discussion

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.