Informació local

Barberà inaugura la nova comissaria de la Policia Local

Aquest passat divendres, 22 d’abril, s’ha celebrat l’acte d’inauguració de les noves dependències de la Policia Local de Barberà del Vallès. Recordem que va ser el passat 17 de març quan es van obrir les portes de la nova comissaria i es va començar a donar servei a aquestes noves instal·lacions ubicades al passeig Doctor Moragas, núm. 2.

A l’acte d’inauguració va comptar amb la presència de l’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, així com de diversos regidors i regidores, personal municipal, i representants dels diferents cossos de seguretat (Guàrdia civil, Policia Nacional, Mossos d’Esquadra i Policia Local) tant de Barberà com d’altres municipis de la comarca, a més de membres de l’equip l’Associació de voluntaris de Protecció Civil de Barberà del Vallès.

Rere el parlament de l’edil, on va destacar la importància de la nova comissaria, així com va anomenar alguns dels futurs projectes que durà a terme el consistori, les persones presents van poder visitar les noves dependències.

A més, aquest passat cap de setmana la ciutadania ha tingut l’oportunitat de conèixer les noves instal·lacions a través de diverses visites guiades que s’han organitzat durant les dues jornades.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.