Informació local

Barberà Rookies acaba amb una nova victòria a la lliga regular

Dissabte 23 d’abril, diada de Sant Jordi, els Barberà Rookies (6-1) es van enfrontar amb els Zaragoza Hurricanes (2-5) cuers del grup Est de la LNFA sèrie A.
Tot i que Zaragoza va inaugurar el marcador al primer quart amb una jugada de passada i posterior extra point, la pressió de l’equip defensiu de Barberà va provocar un safety que és quan un jugador portador de la pilota és placat dintre de la seva pròpia zona d’anotació, aquest primer quart va acabar amb un sorprenent parcial de (2-7) per Hurricanes.

El segon quart, en canvi, va estar dominat per Barberà, dos touchdowns, un amb conversió de 2 extra point i un altre després d’una intercepció d’una passada a la iarda 30 de Rookies va deixar el marcador en (16-7) pels locals.


La segona part, va continuar amb la mateixa tònica que el segon quart, amb domini local, l’atac de Rookies mitjançant jugades de cursa van deixar el marcador amb un clar avantatge (28-7).
L’últim quart, amb tot quasi decidit, Hurricanes va poder tornar a anotar però ja sense gaires opcions de guanyar el partit, ja que a les acaballes, Rookies va deixar el marcador en un definitiu (36-13).
Barberà Rookies s’enfrontaran en semifinals a Can Llobet el dissabte dia 7 de maig davant de LG OLED Las Rozas Black Demons.                                   

1Q2Q3Q4Q
Barberà Rookies214128
Zaragoza Hurricanes7006

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.