Informació local

Els Pirates Teatre immergeixen el públic en un “Somni d’una nit d’estiu”

El passat dissabte 30 d’abril, el Teatre Municipal Cooperativa va acollir la representació d’un dels clàssics més coneguts de l’obra de William Shakespeare, “Somni d’una nit d’estiu. En aquesta ocasió el portava fins a Barberà del Vallès Els Pirates Teatre, que li imprimeix el seu particular segell.

Amb l’actualització d’alguns conceptes i molt d’humor, la companyia fa seva aquesta obra de l’autor anglès. La música també és protagonista d’un muntatge en el que els actors i actrius interpreten diversos papers i impregnen l’espectacle de molt de ritme i frescor.

Aquest no és el primer text que adapten del dramaturg anglès i és que tal com els i les artistes van manifestar als micròfons de Ràdio Barberà, l’obra de Shakespeare és molt atractiva, ja que el seu missatge continua totalment vigent.

Shakespeare va escriure aquesta història com a encàrrec d’un casament il·lustre que devia tenir lloc la nit del 23 de juny de 1595, i el que fa l’autor és escriure una gran festa escènica on el que es celebra és en definitiva el joc de l’amor i la seva arbitrarietat. Precisament aquest ambient festiu és el que aconsegueix transmetre Els Pirates Teatre al públic, motiu pel qual n’han tingut una molt bona resposta.

A Barberà no va ser diferent. El Teatre Municipal Cooperativa va acollir rialles i un llarg aplaudiment al final de la representació d’aquesta particular versió de “Somni d’una Nit d’estiu” amb la que els Pirates Teatre va delectar la nit de dissabte.

 

A continuació podeu escoltar l’entrevista amb part de l’elenc de “Somni d’una nit d’estiu”: Ricard Farré, Laura Pau i la barbarenca Ariadna Pastor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.