Informació local

Els Barberà Rookies cauen en semifinals davant dels Black Demons

Els Barberà Rookies partien com a favorits en quedar campions del seu grup i comptar amb el factor a favor de jugar com a local, però comptaven amb algunes baixes importants.

Mikel Trigueros

LG Las Rozas Black Demons en el seu primer down van  aconseguir anotar un field goal i gràcies a la bona feina de la línia defensiva dels Rookies que van poder parar les diverses carreres de Demons prop de la zona d’anotació (0-3). Un gran passi del quarterback de Rookies i posterior jugada de conversió de dos punts va deixar el marcador favorable als de Barberà (8-3) a la finalització del primer quart.

El segon quart va estar molt igualat, la defensa dels Demons va aguantar molt bé les jugades de carrera de l’ofensiva dels Rookies. Una passada profunda de Demons al tercer down i 12 des de la iarda 37,  va acabar en touch down i posterior extra point, deixant el marcador al descans en (8-10) a favor dels madrilenys. El tercer temps, els Rookies van tornar a anotar després d’una gran jugada dels seus equips especials en bloquejar el punt d’allunyament de la pilota i posterior recuperació en la mateixa iarda 35 per a recórrer tot el camp i anotar touchdown , posant de nou a Barberà davant en el marcador 14-10).

Demons combinant passades curtes laterals i jugades de carrera pel centre de la línia de defensa va aconseguir tornar a anotar tornant-se a posar l’equip de Las Rozas per davant en el marcador (14-17). L’últim quart va ser definitiu, el físic acabaria sent clau en el desenllaç del partit, una intercepció en la passada dels Rookies va permetre a Demons anotar un “pick six” i conversió d’extra point (14-24). La posterior jugada de retorn de Rookies, es va saldar amb un fumble, recuperació de pilota per a l’equip madrileny i anotació, deixant el marcador (14-31). Els Barberà Rookies en cap moment van abaixar els braços però el marcador final va ser de 14-37.

1Q 2Q 3Q 4Q
Barberà Rookies 8 0 6 0
LG Oled Las Rozas Black Demons 3 7 7 20

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *