Informació local

El ple aprova inicialment la nova Ordenança Municipal de Circulació

Foto d’arxiu

El dimecres, 18 de maig, l’Ajuntament de Barberà del Vallès va celebrar el ple municipal corresponent al mes de maig, el qual es va iniciar amb les informacions de presidència que realitza en cada ple municipal l’alcalde de Barberà, Xavier Garcés. En aquest aspecte, Garcés va demanar novament precaució a la població vers la covid-19, també va anunciar la participació de dues empreses barberenques en el Projecte Estratègic per a la Recuperació i Transformació Econòmica (PERTE) dedicat al vehicle elèctric, i a més va fer esment a l’adhesió del consistori a la commemoració del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia.

En la sessió d’aquest mes es van aprovar les dates del 29 de maig i el dilluns 3 de juliol de 2023 com a festius locals. També es va donar llum verda al Pla de mesures antifrau de l’Ajuntament de Barberà per a la gestió de projectes vinculats al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançats amb fons europeus Next Generation.

L’aprovació inicial de la nova Ordenança Municipal de Circulació i Mobilitat de Barberà del Vallès, la qual des del 1995 només ha sofert algunes modificacions puntuals, va ser un dels punts destacats de la sessió plenària.

En un àmbit més administratiu i laboral, el ple també va servir per aprovar l’Acord regulador de les condicions de treball dels empleats i empleades públiques de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i la modificació de l’organigrama existent.

Per unanimitat es va aprovar tant la modificació de l’Ordenança fiscal reguladora de la taxa pel servei de les instal·lacions esportives municipals així com la suspensió temporal de l’aplicació de la taxa per l’ús de la piscina d’estiu de l’IEM Can Llobet pels casals d’estiu municipals.

Respecte a les mocions presentades pels grups municipals, es va donar llum verda a l’adhesió del consistori a la campanya del Banc Vermell, a la instal·lació de dispensadors de productes d’higiene íntima femenina als edificis públics i al suport al Consell de la Gent Gran del Vallès Occidental i alhora l’exigència al govern de la Generalitat perquè compleixi amb la moció 46/XI sobre “polítiques per la gent gran”.

Podeu escoltar el ple municipal del mes de maig de l’Ajuntament de Barberà del Vallès a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.