Ràdio Barberà

Ràdio Barberà comença la temporada d’estiu el dimarts 5 de juliol

Com és tradicional, la Festa Major de Barberà del Vallès posarà punt final a la programació habitual de Ràdio Barberà i la majoria de programes (propis, de col·laboradors i de La Xarxa) s’aturen fins al setembre. En conseqüència, la graella de l’emissora municipal s’adapta a partir del dimarts 5 de juliol i oferirem informació (98.1 Notícies i Notícies en Xarxa) i formats pensats específicament per la temporada estival com El Cafè de ben a prop, Music Top o Obert per Vacances

En l’apartat de producció pròpia, els serveis informatius de Ràdio Barberà només s’aturaran durant el mes d’agost. A més, aquest juliol recuperem el programa El Cafè de ben a prop (d’11 a 13h), una proposta que combina el repàs de l’actualitat general i les entrevistes de política municipal de El Cafè de Barberà amb les entrevistes i seccions culturals i d’entreteniment del magazín De ben a prop i que compta amb l’equip dels dos programes. 

Les persones col·laboradores de la Ràdio – que tiren endavant programes com Es Trendy, la Llanterna Màgica, Guantanamera o Vistarama – agafen vacances fins la propera temporada, però es podrà escoltar un nou programa cultural de la Rosa Maria Ortega, que durant la temporada produeix els programes A la Carta i Plus d’elegància. A l’estiu ens oferirà Music Top, un programa amb notícies musicals, agenda de concerts i molta música.

També aturarem la programació que emet Ràdio Barberà en col·laboració amb altres emissores municipals mitjançant La Xarxa. No obstant això, es mantenen els serveis informatius de La Xarxa (amb horaris reduits i algunes adaptacions) i per tercer estiu consecutiu oferirem l’Obert per Vacances, el magazín de les ràdios locals. 

Per tant, les properes quatre setmanes de juliol (fins al divendres 29) la programació de Ràdio Barberà consistirà de dilluns a divendres en: els butlletins horaris de La Xarxa, el Butlletí informatiu local, l’emissió de les diferents edicions de Notícies en xarxa i l’Obert per vacances (a partir de l’11 de juliol), El Cafè de ben a prop d’11 a 13h i el 98.1 Notícies a partir de la 13h.

A més, a la tarda hi haurà la reemissió de El Cafè de Ben a prop i el 98.1 Notícies. Divendres a les 15h oferirem el Music Top. El cap de setmana oferirem el resum d’actualitat del 98.1 Notícies.

Tots els detalls de la programació es poden consultar a la graella. 

Durant el mes d’agost es mantindrà l’emissió dels programes de La Xarxa que no s’aturen durant l’estiu: Notícies en xarxa i Obert per Vacances, però com és habitual no hi haurà programació de producció pròpia ni de persones col·laboradores de Ràdio Barberà

Important: durant el juliol treballarem en els continguts de l’emissora municipal per després de les vacances. Si ens vols fer arribar propostes per la temporada 2022-2023 ens pots contactar per diferents vies i també per Whats App al 606 41 41 60.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.