Informació local

Més de 80 activitats per a una Festa Major sense restriccions

Barberà del Vallès inicia avui divendres la celebració de la Festa Major 2022. Després de dos anys de restriccions a conseqüència de la pandèmia, el nostre municipi torna a la normalitat i aquest any la ciutadania podrà tornar a gaudir d’una Festa Major com les de sempre amb l’Espai d’Entitats, l’Espai Jove a Can Serra, la Fira d’atraccions i la Fira Artesana.

Des d’avui i fins al dilluns 4 de juliol, Barberà s’omplirà de més d’una vuitantena d’activitats repartides per tota la ciutat i dirigides a totes les edats.

Durant 4 dies, Barberà acollirà propostes per a tots els gustos i com sempre, el tret de sortida oficial a la celebració el donarà el pregó que es durà a terme aquesta tarda a les 8 a la plaça de la Vila a càrrec de la comunitat educativa. Un pregó que Ràdio Barberà retransmetrà en directe a un programa especial que començarà aquesta tarda de divendres a partir de les 19.30h.

L’alcalde de Barberà del Vallès, en Xavier Garcés, i el regidor de Cultura, en Joan Muñoz, han explicat aquest dijous al magazín ‘de ben a prop’  totes les novetats i les activitats que tindran lloc durant aquests 4 dies, de fet, l’alcalde té clar que “la millor opció per aquest 1, 2, 3 i 4 de juliol és quedar-se a Barberà del Vallès”.

A més, enguany la Festa Major torna a obsequiar a la ciutadania amb el tradicional mocador, tot i que en aquesta ocasió no s’haurà de pagar 1€ (quantitat que posteriorment es bescanviava per aliments), sinó que “aquest any el mocador es bescanvia per un producte que després s’entrega al banc d’aliments de la nostra ciutat”, ha recordat Muñoz.

El mocador de Festa Major es pot adquirir al Punt d’Informació de Festa Major a la plaça de la Vila, al Mercat 11 de Setembre i a aquests comerços.

La Festa Major culminarà dilluns amb la novetat de l’espectacle Piromusical a les 22.45 que des de l’Ajuntament recomanen visualitzar al voltant del mirador del Parc Central. Per conèixer totes les activitats, horaris i espais de Festa Major podeu consultar el programa sencer aquí.

A continuació podeu escoltar l’entrevista sencera amb l’alcalde i el regidor de Cultura de Barberà del Vallès:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.