Informació local

La Festa Major torna amb ganes

Des del passat divendres dia 1 i fins ahir dilluns, la ciutadania de Barberà del Vallès  ha pogut gaudir de la Festa Major d’enguany. Una celebració que ha tornat amb ganes, després de dos anys de restriccions, i on no hi ha hagut cap incident destacable.

Així, durant 4 dies Barberà ha acollit tota mena de propostes dividides en diferents espais com l’Espai d’Entitats, l’Espai Jove a Can Serra, la Plaça Cooperativa, la Plaça de la Vila, la fira d’atraccions i la fira artesana.

Com sempre el tret de sortida oficial a la celebració el va donar el pregó davant una plaça de la Vila plena. En aquesta ocasió va anar a càrrec de diverses representants de la comunitat educativa i dels dos esplais de Barberà, l’Esquirol i El Piolet.

La música, els esports, els espectacles, les activitats infantils, el teatre, la cultura popular, l’aigua i la calor han estat els principals protagonistes d’una Festa Major en què no s’ha de lamentar cap agressió masclista.

El punt final de la festa va posar-ho el Piromusical, la novetat d’enguany, que va tenir lloc al Parc Central del Vallès i del que van poder gaudir centenars de ciutadans i ciutadanes. A continuació trobareu alguns dels moments de Festa Major:

Si voleu podeu escoltar el programa especial de Festa Major que inclou l’emissió del pregó:

A continuació podeu escoltar el reportatge (a partir del minut 33) emès al magazín d’estiu de Ràdio Barberà on parlem amb la ciutadania que ha format part de la Festa Major i escoltem algunes de les persones que han protagonitzat els actes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.