Informació local

El juny porta una nova davallada de l’atur al municipi

Barberà del Vallès ha experimentat una nova baixada del seu índex d’atur aquest mes de juny. Concretament, la reducció s’ha produït en 37 persones, així, al sisè mes de l’any el nostre municipi ha registrat un total de 1.446 persones aturades. Interanualment, s’ha experimentat una disminució de 403 persones, ja que al mes de juny del passat 2021, la nostra ciutat comptava amb 1.849 persones a l’atur.

Pel que fa al total de la comarca del Vallès Occidental, actualment es registren 44.658 persones a l’atur, és a dir, 1.173 menys respecte al mes de maig i 11.521 menys respecte al mes de juny de l’any passat.

Finalment, a Catalunya s’ha registrat un descens de l’atur de 9.946 persones el mes de juny (-2,9%), el que deixa el nombre de persones aturades en 338.081.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.