Informació local

L’Open d’Escacs més internacional: 10 federacions mundials hi participen

La XLIV edició de l’Open Internacional d’Escacs de Barberà ja està en marxa. Va donar el tret de sortida aquest dilluns i s’allargarà fins dimarts de la setmana vinent.

De fet, l’edició d’aquest 2022 és una de les més internacionals, ja que hi ha representades 10 federacions mundials: Espanya, Estats Units, Perú, Índia, Grècia, Alemanya, Equador, Cuba, Colòmbia i Xile. Així ho ha explicat el president del Club d’Escacs de Barberà, en Víctor Pont, al magazín d’estiu de Ràdio Barberà “El cafè de ben a prop”.

Pont, també ha aprofitat per recordar que “els 10 primers taulers es retransmeten mundialment” i que a més “a través de la pàgina del Club d’Escacs de Barberà es poden seguir les partides pas a pas, es poden reproduir i es poden reiniciar per analitzar el perquè dels moviments”.

De moment, el torneig s’està desenvolupant amb normalitat, però s’han detectat un parell de casos de Covid que s’han hagut de retirar de la competició.

A continuació podeu veure alguns dels moments d’aquestes dues jornades de la XLIV edició de l’Open d’Escacs de Barberà:

També podeu escoltar l’entrevista al magazín d’estiu d’aquesta casa on parlem amb el president del Club d’Escacs de Barberà del Vallès:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.