Ràdio Barberà

Ràdio Barberà tanca a l’agost per vacances

Ràdio Barberà atura la seva programació durant el mes d’agost per les vacances de l’equip de l’emissora municipal. El primer en reactivar-se seran els nostres serveis informatius a partir de l’1 de setembre per explicar-vos tota l’actualitat més propera, de Barberà del Vallès i de la comarca.

El dilluns 12 de setembre estrenarem la nova programació de la temporada 2022-2023 amb novetats importants que us explicarem a la tornada de vacances. També continuaran a la graella de Ràdio Barberà molts dels programes propis, de col·laboradores de l’emissora municipal i produits per altres emissores municipals que coneixeu des de fa moltes temporades.

Fins aleshores a la 98.1 de la FM i al nostre streaming online podreu escoltar la reemissió d’alguns dels millors moments de la temporada a les 11h i a les 18h, els Butlletins informatius de La Xarxa, l’edició migdia de Notícies en Xarxa a les 14h i el magazin d’estiu “Obert per Vacances” de dilluns a divendres de 9 a 11 hores i i una selecció de la millor música de tots els estils la resta del temps. 

A més, ja sabeu que si voleu recuperar qualsevol dels continguts de la temporada ho podeu fer a la carta a diferents plataformes de podcast: Ivoox, Spotify i Google Podcast. 

L’equip de Ràdio Barberà volem desitjar bones vacances a tota l’audiència i a la ciutadania de Barberà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *