Notícies de la ràdio

La temporada de Ràdio Barberà arrenca el 12 de setembre amb nou magazín

La temporada 2022-2023 de Ràdio Barberà començarà el proper dilluns 12 de setembre. La programació de l’emissora municipal serà de continuitat, però amb algunes novetats importants.

Una temporada més la informació local i comarcal serà la prioritat: de dilluns a divendres amb el 98.1 Notícies a càrrec de la cap de serveis informatius, Judit González, els Butlletins Informatius a les 9h i a les 11h, un resum de l’actualitat setmanal més destacada dissabte i diumenge i notícies destacades a la web.  L’emissió de les tres edicions diàries del Notícies en Xarxa completa l’oferta informativa amb notícies més enllà de Barberà del Vallès.

La principal novetat de la temporada és el nou magazínBon dia, Barberà!‘ que agafarà el relleu de ‘El Cafè de Barberà’ i el ‘De ben a prop’ en la programació en directe dels matins.  Aquest programa oferirà entrevistes, tertulies i seccions diverses de dilluns a divendres entre les 9 i les 12h.

Consulta tota la programació aquí i segueix llegint per conèixer els detalls.

Canvis als matins, però seguim amb continguts propers

La programació pròpia arrencarà a les 9h amb una nova estructura. Ens acomiadem del programa ‘El Cafè de Barberà‘ després de quatre temporades i del magazín ‘De ben a prop‘ que ha estat cinc temporades a la graella de Ràdio Barberà. L’equip de tots dos programes (l’Oscar Blanco, l’Alba González i el Jordi Martín) s’encarregaran conjuntament del nou magazín: Bon dia, Barberà!

Aquest nou programa serà un espai per tota mena de continguts que van des de la informació local fins a l’entreteniment, passant per les tertúlies, les entrevistes, els esports, la cultura, l’humor, l’actualitat generalista o les seccions de servei públic. Els matins de la ràdio continuaran dedicats a apropar-te tot el que passa a la ciutat i amb la intenció de trepitjar més carrer.

Producció pròpia diversa i de proximitat

També continuarà la franja d‘informatius temàtics de producció pròpia a les 12 hores de dilluns a divendres que vam estrenar el 2020. Es mantenen un programa dedicat exclusivament al món de l’esport local, El Marcador (a càrrec de David Martín); un programa de teatre amb especial atenció al Teatre Municipal Cooperativa, Entre bastidors (a càrrec de la Judit González); el magazín d’informació metropolitana i drets socials L’Espiell (Oscar Blanco) i Reenfoca2 (Judit González i Nuria Cabrera), que tracta temes que no criden l’atenció dels principals mitjans de comunicació. Per complementar l’oferta pròpia i substituir ‘En Segon Pla’ s’afegeix el Quimèric de Ràdio Sabadell, que fins ara es podia escoltar el cap de setmana.

Noves col·laboracions

Aquesta temporada també tenim novetats el cap de setmana i en l’oferta cultural. L’Alba González liderarà ‘Las Tres Mosqueperras‘, una tertúlia quinzenal feta per dones en la que es tractaran temes que preocupen a les persones de més de 30 anys. A més, un dissabte al mes el Yeray i l’Isaac, veins de Barberà del Vallès, ens obriran les portes del món del vins a ‘L´Últim glop‘. Aquesta nova proposta és un espai de divulgació de la viticultura que inclourà entrevistes a cellers.

La tercera novetat serà el programa ‘Cóctel Musical‘ d’en Manel Palacio, un espai per músiques com el Rock, el Pop, el Blues o els Jazz amb monografies d’artistes concrets i moviments culturals. Per segona temporada tindrem l’humor del joves d’Un programa infame.  Per últim, es mantenen clàssics de la nostra graella dedicats a la música i la cultura com A la Carta i Plus d’Elegància de Rosa Maria Ortega, Guantanamera de Vicenç Robles, el Vistarama d’Elisenda Capdevila i La Llanterna Màgica amb en Jordi Tarradas.

Música, cultura i programació infantil als vespres

Com cada temporada la graella es completa amb continguts el·laborats per diferents emissores locals que podem fer arribar a l’audiència barberenca mitjançant La Xarxa. De dilluns a divendres es podrà gaudir de programes especialitzats i informatius a les 15h i de programes musicals a les 16h.

Al vespre hi haurà un espai per la infància dimarts i dijous a les 20:30h amb L’hora del conte i La Moixiganga. De la mateixa manera, de dilluns a divendres oferirem programació cultural, juvenil i d’entreteniment fins les 11 de la nit.

Cap de setmana

Dissabte i diumenge podreu escoltar informació, els espais dedicats a les sardanes amb Coblejant i Llargs i curts, ‘Las tres mosqueperras’, ‘L´Últim glop’ i qui vulgui podrà tornar gaudir amb les reemissions dels programes temàtics de producció pròpia i de col·laboradors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.