Informació local

Regidor d’Educació: “S’ha fet un esforç molt important per poder arribar al 5 de setembre”

Aquest dilluns 12 de setembre la nova temporada de Ràdio Barberà s’ha posat en marxa al 100% i ho ha fet amb el nou magazín matinal Bon dia, Barberà! Des del programa han aprofitat per parlar amb el regidor d’Educació, en Daniel González Cabrera, sobre el nou curs escolar que, va donar el tret de sortida el passat dilluns 5 de setembre.

Com ja sabeu, enguany, l’inici del curs es va avançar una setmana respecte al que acostumava a ser habitual a Catalunya. Una mesura que, entre altres conseqüències, ha provocat que s’hagi de treballar més de pressa: “si hem de retallar temps, hem d’augmentar efectius. Això és un sobrecost que cal assumir des de l’Ajuntament”, ha reconegut González.

El regidor ha explicat que tot i que “l’inici de curs va anar molt bé” va ser necessari “un esforç molt important per poder arribar a les dates”. Habitualment els equips docents compten amb una setmana més de marge per poder organitzar-se, per això “aquesta entrada seria molt millor el dia 12 que no pas el dia 5”, ha reiterat González.

Durant l’entrevista, el regidor ha aprofitat per comentar d’altres temes destacats com “la rebaixa de les ràtios a P3”i la posada en marxa de tots els cursos de l’Institut Escola Can Llobet. El curs passat va ser el de màxima pressió a l’Educació Secundària Obligatòria “actualment hi ha 13 línies en secundària i en uns anys es baixarà fins a les 10 línies”.

A continuació podeu escoltar l’entrevista emesa al magazín matinal Ràdio Barberà on parlem amb el regidor d’Educació, en Daniel González Cabrera, sobre l’inici del curs escolar:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.