Informació local

La IV Mostra de cervesa artesana i els diables omplen la Plaça de la Vila

El passat dissabte 10 de setembre la Plaça de la Vila va acollir dues activitats organitzades per entitats de la ciutat: la IV Mostra de cervesa artesana de Barberà del Vallès organitzada per l’associació de cervesers de Barberà del Vallès La Birra Nostra i l’Infernàlia 2022 a càrrec de la Colla de Diables de Barberà.

La Mostra va començar a les 12 del migdia i es va allargar fins la 1 de la matinada amb estands de 8 projectes cervesers artesans diferents, de gastronomia i de la Colla de Diables. El programa de l’Infernàlia començava a les 6 de la tarda amb una tabalada popular des de la Plaça d’Europa que va arribar fins al centre de la ciutat i va confluir amb la Mostra amb activitats conjuntes. Tot i que va haver-hi afluència de públic durant tot la jornada, va ser especialment al vespre quan milers de persones van omplir la Plaça de la Vila.

Entre els estands cervesers es podien tastar els productes de tres projectes locals: La Barberenca, Ruler i Juguetes Perdidos. També estaven presents L’Estupenda de Sant Cugat, Espiga de Sant Llorenç d’Hortons, Engorile de Barcelona, Quer del Bergueda, La Calavera de Sant Joan de les Abadesses i Dua d’Asturies. En la vessant del menjar, hi havia dos comerços locals (La Coop i Sin Cubiertos), la food truck de la pizzeria Aruna i un estand de pernil i formatge.

A més, la Mostra va programar diverses activitats culturals. A la tarda es va disputar un campionat de Cornhole, un joc originari dels Estats Units en que dos equips llencen petits sacs a un tauler elevat i inclinat amb un forat a l’extrem superior; també va haver-hi karaoke i, ja a la nit, concerts de soul i de punk. Abans la Colla de diables havia estrenat el seu espectacle de foc Infernàlia amb una duració d’uns 45 minuts. Les dues entitats, La Birra Nostra i Diables, van col·laborar amb algunes activitats conjuntes com l’actuació del DJ David Ruiz.

A continuació podeu escoltar la crònica de la jornada de Ràdio Barberà: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.