Informació local

Ràdio Barberà presenta la nova temporada al Mercat Municipal

Dissabte, el Mercat Municipal 11 de Setembre acollirà la presentació de la programació de la temporada 2022-2023 de Ràdio Barberà.

L’equip habitual de l’emissora serà qui dirigeixi aquest programa especial a partir de les 10 del matí. Moment en el qual passaran pels micròfons de Ràdio Barberà nous col·laboradors i col·laboradores, però també les persones que fa anys que formen part de la programació de Ràdio Barberà. A més, l’alcalde de la ciutat, en Xavier Garcés, i el regidor de comunicació, en Joan Muñoz, també formaran part d’aquest programa especial.

El programa es podrà seguir in situ des de les 10 del matí al Mercat Municipal 11 de Setembre, però també per la 98.1 de la FM o a www.radiobarbera.cat i s’aprofitarà per presentar algunes de les novetats de l’emissora com el nou magazín matinal ‘Bon dia, Barberà!’, la tertúlia de dones Las 3 Mosqueperras o l’espai mensual dedicat als vins ‘L’Últim Glop’.

De la mateixa manera, serà una ocasió per conèixer els responsables de programes culturals veterans de l’emissora com ‘El Vistarama, ‘A la carta’ o ‘Plus d’elegància’. També s’aprofitarà per repassar tota la resta de continguts de continuïtat amb què Ràdio Barberà desenvolupa la seva tasca de servei públic i de comunicació de proximitat.

Sens dubte una bona ocasió per donar visibilitat a la programació pròpia de l’emissora municipal aprofitant un dels espais indispensables de comerç local de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.