Informació local

Tardor d’espectacles per a tots els gustos al TMC

Aquest cap de setmana, el Teatre Municipal Cooperativa dona el tret de sortida a la temporada de tardor. Començarà aquest mateix dissabte amb l’espectacle “Una teràpia integral” protagonitzada per l’Abel Folk, la Laura Porta, el Roger Coma i l’Àngels Gonyalons i seguirà diumenge amb el concert “Mou el cos” de la Dàmaris Gelabert.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, en Joan Muñoz, ha aprofitat l’entrevista al magazín “Bon dia, Barberà!” per recordar que aquesta temporada encara queda pendent una de les obres de la Mostra de Teatre Amateur de la temporada del 2020, que es va intentar recuperar l’any passat, però que “no va poder ser per la disponibilitat dels grups”. A més, ha afirmat que “ja s’està treballant en la convocatòria de la Mostra de Teatre Amateur 2023”.

Així, durant aquestes setmanes de temporada de tardor ens esperen concerts, comèdia, drama, molta consciència social i espectacles familiars que ens parlaran d’integració, d’amistat, de creativitat i de l’acceptació de cada persona tal com és.

Pel que fa als preus dels espectacles, Muñoz ha reconegut que continua la política “de preus populars”, “parlem de 12 € el dia de l’espectacle o 10,80 € si la compres de manera anticipada. També trobem obres de 8 €, de 10 €… preus populars perquè tothom tingui accés a la cultura”, ha reconegut Muñoz.

Abonaments:

  • Abonament General: Permetrà l’accés a tots els espectacles d’adults per menys de 10 € per espectacle. En aquesta ocasió, el descompte del 30% en el preu de les entrades permet adquirir tot el paquet per només 58,80 €.
  • Abonament Familiar: Els tres espectacles de la temporada per només 18 €.

Els abonaments només es podran adquirir fins al dia del primer espectacle. En el cas de l’abonament general serà fins dissabte 24 de i el familiar fins diumenge 25 de setembre.

A continuació podeu escoltar l’entrevista amb el regidor de Cultura, en Joan Muñoz, on explica tots els detalls de la temporada de tardor d’aquest 2022 i també l’entrevista a la Dàmaris Gelabert, una de les protagonistes d’aquest cap de setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.