Informació local

Inaugurada, oficialment, la nova temporada de Ràdio Barberà

Dissabte tot l’equip al complet de Ràdio Barberà es va desplaçar fins al Mercat Municipal 11 de Setembre per fer en directe el programa de presentació de la temporada 2022-2023.

Una presentació amb la qual es va intentar fer un repàs a tots els continguts de la temporada i que va comptar amb les veus de les persones que diàriament ajuden a produir els continguts de la graella de la Ràdio Barberà.

Durant les dues hores de programa van passar pels micròfons de Ràdio Barberà moltes de les persones que formen part de la ràdio municipal. Des dels col·laboradors i col·laboradores amb més anys d’experiència com l’Elisenda Capdevila, la Rosa Maria Ortega o el Vicenç Robles fins a les noves incorporacions com l’Isaac Rejano i el Yeray Sánchez. També van participar alguns dels col·laboradors del magazín ‘Bon dia, Barberà!’ com l’Alberto Castro i la resta de l’equip de la ràdio va explicar els projectes amb què continuen o enceten aquesta temporada.

A més, al programa també va participar la presidenta del Mercat Municipal, la Maribel Crespo, el regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, en Joan Muñoz, i l’alcalde de la ciutat, en Xavier Garcés.

A continuació, podeu recuperar el programa especial de presentació de temporada que es va emetre dissabte des del Mercat Municipal 11 de Setembre i també un resum que s’ha emès al magazín matinal ‘Bon dia, Barberà!’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *