Informació local

Muñoz: “Aquest any es torna a demostrar que a Barberà li agrada el Mercat Medieval”

El 21 i el 22 de setembre de 2019 ens vam acomiadar, sense saber-ho, del Mercat Medieval del barri de la Romànica. Era un dels últims esdeveniments que quedaven per recuperar després de la pandèmia, però aquest primer cap de setmana d’octubre ha tornat a la Plaça del Mil·lenari.

Ho ha fet comptant amb l’interès de la ciutadania que no s’ha volgut perdre la cita en la qual han pogut comprar productes artesans a les diferents paradetes, fer la visita guiada a l’església de la Romànica, assistir a diferents espectacles com el Ball d’espases o veure com la geganta del Martí i Pol, l’Elionor, ha visitat l’espai. També s’ha pensat en la canalla, i per això, s’han preparat jocs de fusta, atraccions medievals i tallers de diverses temàtiques.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, en Joan Muñoz, ha visitat la plaça del Mil·lenari i ha assegurat que malgrat l’aturada de la pandèmia s’ha tornat a demostrar que “a Barberà li agrada el Mercat Medieval” i que a més “l’emplaçament és idíl·lic per fer-ho”.

A continuació podeu veure algunes imatges de diumenge del Mercat Medieval de la Romànica:

I a continuació, podeu recuperar el reportatge emès al magazín matinal ‘Bon dia, Barberà!’ on parlem amb els paradistes, la ciutadania, el regidor de Cultura, en Joan Muñoz i la presidenta de l’Associació de Veïns i Veïnes de la Romànica, la Isabel Otero.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *