Informació local

Aquest 25N ‘Teixim Aliances contra les Violències Masclistes’

‘Teixim Aliances contra les Violències Masclistes’, és el lema del programa d’aquest 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència Vers les Dones.

Un programa que donarà el seu tret de sortida dijous 10 de novembre al Teatre Municipal Cooperativa amb el cinefòrum Nevenka, però amb moltes més activitats que hem pogut conèixer en profunditat al magazín matinal ‘Bon dia, Barberà!’, de la mà de la regidora de Polítiques d’Equitat de Gènere, la Mònica Sempere, i la cap de l’Oficina de Polítiques de Gènere, la Marisol Caro Zambudio.

Durant 15 dies, Barberà del Vallès, acollirà diferents activitats al voltant del 25N: Tallers, cinefòrums, presentacions de llibres, documentals… També tindrà lloc, com és habitual, la lectura del Manifest Institucional el divendres 25 a les 12 del migdia.

Un dels últims actes tindrà lloc dimecres 30 de novembre amb la presentació del Protocol de Dol per Feminicidi al qual ha fet referència la cap de l’Oficina de Polítiques de Gènere: “ha estat un treball en el qual l’objectiu era tenir molt clar les actuacions que hem de fer de manera interna i externa en cas que hi hagi un feminicidi a la ciutat”.

Aquí podeu consultar el programa sencer del 25N amb el detall de totes les activitats i també podeu recuperar l’entrevista emesa al programa matinal ‘Bon dia, Barberà!’ amb la cap de l’Oficina de Polítiques de Gènere, la Marisol Caro Zambudio, i la regidora de Polítiques d’Equitat de Gènere, la Mònica Sempere.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *