Bon dia, Barberà!

La cultura barberenca esgota entrades

Demà dissabte la cultura barberenca està d’enhorabona. D’una banda, a les 8 del vespre podrem gaudir de l’espectacle organitzat per la Casa de Granada ‘Cita con el Flamenco. Paseo por la historia’. L’acte tindrà lloc al Teatre Municipal Cooperativa i serveix per commemorar els 50 anys de vida de l’entitat barberenca.

D’altra banda, també dissabte, el grup de teatre amateur Skizodrama surt de la nostra ciutat i marxa fins a Sant Quirze del Vallès amb l’obra de teatre Típico Tópico. Un espectacle que tindrà lloc a la Sala Josep Brossa de la Patronal a partir de les 10 de la nit.

En ambdós casos, les entrades, que s’han repartit de manera gratuïta, s’han exhaurit fa dies.

I precisament, aquest divendres hem pogut escoltar en directe al magazín matinal ‘Bon dia, Barberà!’ a les protagonistes de tots dos projectes. D’una banda, la Victòria Muñoz i la Paqui Mata, presidenta i membre de la junta de la Casa de Granada, han reconegut que ‘Cita con el flamenco. Paseo por la historia’ és un esdeveniment sorpresa i que ni tan sols elles saben què es farà. L’organitzadora de tot plegat és la vicepresidenta de l’entitat i la filla de la Victòria, la Yolanda Puga Muñoz, que de moment només ha explicat que el cap de cartell és el guitarrista Rafael Fernández.

D’altra banda, ens han visitat la Laura Caballero, la Patricia Pradas i l’Ainoa Muñoz, membres de la companyia de teatre amateur Skizodrama que tenen moltes ganes de representar l’obra a Sant Quirze. Van escriure ‘Típico Tópico’ entre 2017 i 2018 i la van representar a la Mostra Amateur del TMC. De fet, la Laura Caballero ha assegurat que han fet “una miqueta de canvis, perquè hi ha acudits als quals calia donar-li un aire fresc”.

A continuació, podeu escoltar les dues entrevistes realitzades al programa ‘Bon dia, Barberà!’ :

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *