Informació local

L’atur torna a baixar aquest mes d’octubre

Barberà del Vallès enllaça un nou mes de caiguda de l’índex d’atur, i si aquesta xifra ja baixava al mes de setembre, ho ha tornat a fer aquest mes d’octubre, concretament en 26 persones, deixant la xifra global en 1.501.

Respecte al mes d’octubre del 2021, aquesta xifra també ha disminuït, ja que llavors es registraven 1.615 persones en cerca de feina, 114 més que a l’octubre d’enguany.

A l’àmbit comarcal també s’ha experimentat un descens en el nombre de persones aturades. Així aquest mes d’octubre al Vallès Occidental aquesta xifra ha estat de 46.295 persones, és a dir, 323 menys que al setembre d’aquest mateix any, i 1.967 menys respecte al mes d’octubre del 2021.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *