Informació local

‘Barcelona-Ourense’ tanca la Mostra Amateur de Barberà 2022

Divendres i dissabte a partir de les 8 del vespre, el Teatre Municipal Cooperativa acull l’espectacle ‘Barcelona – Ourense’ de la companyia amateur barberenca Monólogos solidarios.

Aquesta és ja la cinquena obra d’aquesta agrupació, que va sorgir després d’un Nadal en què van veure que els Reis Mags no podien arribar a totes les llars. Així ho han explicat dos dels barberencs protagonistes de l’espectacle, el Juan Muñoz i la Isabel Morote, convidats del magazín matinal ‘Bon dia, Barberà!’ d’aquest dijous. Un elenc que es completa amb l’actuació de la Laia Latorre i la Mònica Moreno i amb la direcció d’en Jordi Romaguera.

“Barcelona – Ourense és el trajecte que farem en tren els 4 personatges. Durant aquest viatge interactuarem i després farem el nostre monòleg, que cadascun de nosaltres ens hem escrit per nosaltres mateixos”, ha detallat Muñoz.

Com sempre fa la companyia Monólogos Solidarios destinen la seva recaptació (en aquest cas les entrades tenen un preu únic de 6€) a dues associacions benèfiques. En aquesta ocasió, han escollit l’associació Infinits Somriures, “que fomenta la inclusió a la comunitat de persones amb diversitat funcional”, “i també l’organització de cistinosis, que és una associació que neix arran d’una malaltia rara i que amb els pocs diners que reben impulsen la investigació”, ha remarcat Morote.

‘Barcelona – Ourense’ tancarà, amb aquestes dues funcions, la Mostra de Teatre Amateur de Barberà del Vallès 2022. 

A continuació, podeu escoltar l’entrevista que ha tingut lloc al programa ‘Bon dia, Barberà!’ amb el Juan Muñoz i la Isabel Morote:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *